Bilpleietjenester

Vi tilbyr bilpleie, både utvendig og innvendig, og har spesialkompetanse på pleie av lastebiler. Vi selger også dekk og felger.

Vi får bilen din til å skinne

Innvendig behandling

INNVENDIG VASK: FRA KR 900,-

Rengjøring av interiør, grundig støvsuging av hele bilen, luftblåsing, vask av vinduer, dørkarmer og matter.

INNVENDIG RENS: KR 2 800,-

Inkluderer grundig støvsuging, rens av all tekstil/skinn i kupé, dyprens av dashbord, innvendig rens og rengjøring av vinduer.

SKINNBEHANDLING: KR 1 900,-

Rengjøring og dyprens av setene gjør at fargen på stoffet opprettholdes i tillegg til at det det beskytter skinninteriøret. Det vil i tillegg gi et usynlig og pustende skjold som vil bevare interiøret og beskytte.

ZIRCONITE LEATHER SHIELD (IMPREGNERING)

Zirconite Leather Shield bruker en avansert smuss- og misfargingavstøtende formel med 3M Scotchgard-teknologi for å danne en usynlig barriere mot hverdagsmuss, avfall og søl. Det beskyttede læret kan fremdeles puste og vedlikeholder en naturlig smidighet og følelse.

Utvendig pleie

Basic lakkbehandling (2 steg): FRA KR 2 700,-

Vask samt fjerning av salt, asfalt, kjemisk lakkrens (dyprens av porene i lakken) med gjenoppretting av farger og en dyp glans. Avsluttes med gummifornyer på dekk og lister i tillegg til beskyttende voks.

Advanced lakkbehandling (3 steg): FRA KR 4 000,-

Fjerning av falmet, matt oksidert lakk, gjenoppliver lakkens farge. Ultra fine korn glatter ut mindre feil, inkludert swirls, skimmer og hologrammer. Fremmer en dyp og speilblank beskyttet overflate. Avsluttes med gummifornyer på dekk og lister i tillegg til beskyttende voks.

Exclusive lakkbehandling (4 STEG): FRA KR 5 000,-

Samme behandling som Avanced lakkbehandling (3 stegs). I tillegg brukes formulert slipeteknologi som gir et bedre resultat på riper og falmet lakk samt en ekstra god beskyttet overflate. Avsluttes med gummifornyer på dekk og lister i tillegg til beskyttende voks.

DP KERAMISK LAKKBESKYTTELSE FRA. KR. 7 000,-

med 5 års garanti  - uten etterbehandling eller kontroll. 
Lakkforsegling er virkelig en invistering. Produktet legger seg som en ugjennomtrengbar og hard keramisk hinne på utsiden av lakken og er med på å beskytte mot en hel rekke utvendige påvirkninger.

* Langvarig dyp glans   
* Hydrofob effekt
* Selvhelbredende
 
* 5 års garanti
* Ingen etterbehandling 

DIAMONDCARE KERAMISK LAKKBESKYTTELSE FRA KR. 8000 ,-

Inkluderer -2, -3 og -4 stegs lakkbehandling 

Fordeler med lakkforseglingen:

Fordeler med lakkforseglingen:

  • Slipp polering

  • Enklere renhold

  • Ingen etterbehandlinger

  • 7 års garanti

  • Diamodcare gir også utvidet beskyttelse mot annet :

  • Oksidasjon og forurensing

  • Uv-stråling

  • Smuss og skitt

  • Temperatursvingninger

  • Fugleskitt, insektsrester og kvae

Lastebil

Utvendig vask

Avfetting, felgrens, håndvask, tørking av lastebil, gummifornyer på dekk og lister.

Innvendig vask

Rengjøring av interiøret, grundig støvsuging av førerhuset, luftblåsing, vask av vinduer, dørkarmer og matter.

Rens av interiør

Luftblåsing, grundig støvsuging, rens av all tekstil, grundig rengjøring av interiøret, vask av matter, vinduer, dørkarmer og dørtrekk.

2-stegs lakkbehandling

Utvendig vask, fjerning av salt og asfalt fra lakken, polering. Avsluttes med gummifornyer på dekk og lister og en beskyttende voks.

3-stegs lakkbehandling

Utvendig vask, fjerning av asfalt og salt, kjemisk lakkrens, polering, gummifornyer på dekk og lister i tillegg til en beskyttende voks.

Lakkforsegling

Zirconite system for lakkbeskyttelse er en unik blanding av PTFE og akryliske harpikser, og inneholder UV- filtre for å holde ute skadelig atmosfærisk nedbrytning, med beskyttelse året rundt.

For pris eller mer info ta kontakt!

Dekkskift

Har du slitte dekk eller er det på tide å legge om fra sommerdekk til vinterdekk?

Vi skifter dekk på et stort utvalg av kjøretøy. Vi har tilgang på utstyr som gjør at vi kan skifte dekk på både personbiler og større biler. Ta kontakt med oss mer informasjon angående dekkskift på din bil.